Sarpsborg
Arkiv

076 (800x533)089-800x533 Torsdag 12. desember var det samlet en stor gjeng til julemøte på Lande Bo. Vi hadde fått besøk av “Hobby-kvartetten” fea Fredrikstad som spilte og skapte skikkelig julestemning før vi satte oss til bords. Det ble servert nydelig julemat og dessert fra Odd Fellow.  Musikken spilte så mange kjente og kjære sanger, og stemningen var ganske høy. Folk koste seg ordentlig. Etter hvert kom også kaffen på bordet, og det ble solgt utrolig mange lodder. Det var mange flotte gevinster. Før vi skulle gå hjem, hadde leder Egil Schjolden fått det ærefulle oppdraget å takke. Det er noen som gjør en stor innsats på hvert medlemsmøte, nemlig de to damene på kjøkkenet, Ingrid T. Karlstad og Eva Svendsen. De fikk overrakt hver sin fine blomsteroppsats, mens de to flinke hjelperne deres, Odd Wien og Cato Hansen fikk hver sin gave.  Til slutt fikk de to data-lærerne som gjør en kjempe-insats på Data-kafèen hver sin blomst, Willy Aagaard og Ken Jackson. Leder ønsket alle GOD JUL og håpet at mange ville komme tilbake på første møte på nyåret.

 

 

 

 

 

 

En kommentar til Julemøte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff-teller
110465
Users Today : 25
This Month : 2306
This Year : 26757
Total Users : 93465
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg