Sarpsborg
Arkiv

006 (600 x 400)Igjen var dagen kommet for et nytt årsmøte. Etter at leder Egil Schjolden hadde ønsket velkommen, og det formelle var gjennomgått, som godgjenning av innkalling og saksliste m.m, ble Arild Karlsen valgt som dirigent og Tone C. Lillestølen valgt som referent. Årsberetningen visste et lag med mye aktivitet og med mange medlemmer som deltar i råd og utvalg. Det var ikke noe å bemerke, så årsberetning  bli godkjent. Når det gjaldt regnskapet så ble selve regnskapet ble funnet i orden av revisorene, men de hadde bemerkninger på kasse, så årsmøtet valgte å utsette regnskapet til ekstraordninært årsmøte 3. april 2014.  Når det kom til valg, så var det det enkleste på dette møtet. Alle i styret som var på valg, hadde takket ja til gjenvalg,  og de bare klappet inn.  Da var årsmøtet over, og møtet fortsatte som vanlig medlemsmøte. Forskjellige lagssaker ble orientert om, bl.a fjellturen til høsten som blir til Storefjell 18-21 september.  Møtet ble avsluttet med kaffe og snitter, og utlodning kom man heller ikke utenom denne gangen.

no images were found

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff-teller
110450
Users Today : 10
This Month : 2291
This Year : 26742
Total Users : 93450
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg