Sarpsborg
Arkiv

Program Datacafe høsten 2015
26/08 Windows 10
Windows 10 har kommet. Med nyheter som at startmenyen vender tilbake, integrert støtte for flere skrivebord og ikke minst at alle apper kan kjøres på skrivebordet, virker Windows 10 som et steg i riktig retning. Windows 10 vil også være gratis som oppgradering for de av oss som allerede har Windows 7 eller 8.1
02/09 Ny datamaskin
Hva er viktig å se på ved kjøp av ny datamaskin. Hva er prosessor, RAM, harddisk og lignende. Er det forskjell på fabrikantene og ikke minst hvor mye bør en brukbar PC koste.
09/09 Søppelprogram
Uønskede programmer havner på PC-en din på en rekke forskjellige måter. Noen følger med når du kjøper datamaskinen – såkalt «bloatware», mens andre installeres uten at du kanskje er klar over det.
16/09 Slektsgransking
Slektsgransking er kjempegøy, men det er også mye arbeid, selv i dag når mye av kildematerialet du trenger er digitalisert. Men hva om du ikke har tid til å sette deg ned med kirkebøker og gamle arkiver?
Her viser vi deg hvordan du kan bruke nettet til å finne forfedrene dine uten å gjøre særlig mye arbeid selv.
23/09 Regneark – vi lager et enkelt hjemmebudsjett
Vi tar for oss regneark og lager ett lite budsjett for å se hvordan eksempelvis Microsoft Excel fungerer.
30/09 Picasa
Picasa – fra Google for å arbeide med bilder og videoer. Programvaren fungerer med de fleste populære formater og lar deg redigere, organisere, skrive ut og skrive filer til disk. Picasa har et bredt spekter av instrumenter og effekter for redigering og forbedring av bilder. Programvaren lar deg organisere album, konvertere bilder til filmer, presentasjoner eller lysbildeserier, og også dele filer via e-post og populære tjenester.
07/10 Hva er en effektiv presentasjon
Flere programmer hjelper oss å presentere et budskap eller innlegg. Vi viser hvordan en slik presentasjonen blir mest effektiv.
14/10 Adblock – annonseblokkering
Nettet oversvømmes av annonser som fyller opp nettsidene til de forskjellige aktørene. Adblock fjerner en del av disse annonsene, vi ser på hvordan.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff-teller
114459
Users Today : 36
This Month : 395
This Year : 30751
Total Users : 97459
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg