Sarpsborg
Arkiv

Årsmøtet ble avholdt 07.03.19.Møtet ble åpnet av nestleder Anna Marita Hirth, da leder Egil Schjolden dessverre var syk. Vi var så heldige at Sverre Bergenholt fra NHF Øst hadde sagt ja til å være møteleder. Ingelinn Olsen Buvik hadde sagt ja til å være sekretær, og de ble valgt. Den flotte årsberetningen ble gjennomgått og enstemmig vedtatt. Regnskapet var det heller ingen bemerkninger til, og ble også vedtatt. Budsjettet for nytt år ble tatt til orientering. Når det gjaldt valgkomitèens innstilling, ble det neon forandringer, Ikke personene, men årene de skulle velges. Dette for at ikke leder og nestleder skal velges samtidig.  Det ble til slutt servert nydelige snitter og kake, og som vanlig loddsalg. Egil Schjolden ble takket for 11 års innsats med vakker blomst , som ble sendt hjem til ham

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff teller
046137
Users Today : 61
This Month : 356
This Year : 8264
Total Users : 46137
AOF-kurs 2019
AOF-kurs 2019
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg