Sarpsborg
Arkiv

 

Holdningsendring er overordnet for alt arbeidet vårt og vår viktigste sak. Holdninger endres ikke først og fremst i møter på Stortinget eller i høringsuttalelser, men i møter mellom mennesker. Når vi klarer å endre holdninger, og når dette fører til endrede handlinger, skaper vi resultater på alle samfunnsområder – og i menneskers hverdag.

 

Uvitenhet, fordommer, manglende kunnskap og myter er en vesentlig årsak blant annet til at folk stenges ute fra arbeidslivet, til at unge støtes ut av videregående skole, til mobbing og hatprat. Dette fører til ensomhet og uhelse for mange.

 

Diskriminering og ekskludering gjør folk syke, mens mangfold og tilhørighet fremmer god helse. I en tid som preges av individualisme, hvor enkelte politiske strømninger peker mot et samfunn hvor noen er mindre verdt, og hvor vi står overfor samfunnsøkonomiske utfordringer, er det nettopp viktig å investere i å endre holdninger så alle får være med, bidra til fellesskapet og bruke sine ressurser. Gjennom Norges Handikapforbunds strategi, under alle innsatsområder og i alle tiltak, er holdningsarbeid et bærende element, fordi endrede holdninger og handlinger er helt grunnleggende for alt vi jobber for å få til.

Kilde: NHF Strategi 2017-2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Treff-teller
146417
Users Today : 68
This Month : 347
This Year : 29443
Total Users : 129417
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg