Sarpsborg
Arkiv

 

 

Lørdag 11. juni er det mangfold dagen i Sarpsborg, det starter klokken 11.00 og varer til klokken 15.00.

 

 

Folk i Sarp er en årlig mangfolds dag med boder, stands, mat og musikk i Sarpsborg sentrum. Folk i Sarp er et samarbeid mellom kommunen, frivillige -, ideelle – og innvandrerorganisasjoner i tillegg til iSarpsborg. Folk i Sarp er en dag der vi feirer alle de ulike menneskene som bor i Sarpsborg, og viser fram deres liv og virke.

 

 

Vi i NHF Sarpsborg skal stå stand på Torget fra klokken 11.00 – 15.00. Er det noen av medlemmene våres som har lyst til å være med og stå stand sammen med HBF (Handikappedes barns foreldreforening Østfold)  og NHF Sarpsborg, så er det bare å møte opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Treff-teller
146419
Users Today : 70
This Month : 349
This Year : 29445
Total Users : 129419
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg