Sarpsborg
Arkiv

På årets første møte hadde vi fått besøk av Hege Larsen, som er ansatt på kontoret til NHF Øst.  Hun har BPA (brukerstyrt personlig assistent) som sitt spesialfelt, og vi fikk en veldig spennende orientering om dette. Medlemmene stilte spørsmål underveis, og mange fikk vite mye nytt denne kvelden.  Hege Larsen jobber også med innlegg i Regionnytt, og hun tok bilder og intervjuet noen medlemmer.

Per Erik Løkkevik hadde en orientering om de ulike sakene som Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne hadde behandlet i løpet av 2011.

Kaffe, rundstykker, kaker og utlodning (med mange fornøyde vinnere) var også innslag denne kvelden. Leder Egil Schjolden takket for fremmøtet, og håpet at like mange (eller enda flere) ville møte frem til neste møte, som er årsmøte.

                                                            

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff-teller
107929
Users Today : 93
This Month : 3138
This Year : 24221
Total Users : 90929
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg