Sarpsborg
Arkiv

Allsangskveld

Denne kvelden hadde vi besøk av Trond Ivar Hansen. Han ledet oss i allsangen og sang  mange kjente og kjære sanger. Det er også veldig interessant å høre han fortelle om sitt arbeid som lærer på Tunhovd Skole.  Mange ungdommer har nok kommet på rett kjøl etter å ha vært der.

Styret har bestemt at medlemmene skal få delta mer på møtene med f.eks med sang, diktlesning e.l. Steinar Larsen tok utfordringen denne kvelden, og vi fikk høre både morsomme historier og dikt med dypere mening.

Tradisjonen tro ble det servert k affe og rundstykker, solgt lodd og levert ut gevinster som avslutning på møtet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff-teller
107932
Users Today : 96
This Month : 3141
This Year : 24224
Total Users : 90932
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg