Sarpsborg
Arkiv

031033034

Etter at leder hadde ønsket velkommen, møteinnkalling var godkjent og det formelle var i orden, ble Arild Karlsen valgt til dirigent og Tone Camilla Lillestølen valgt til referent. Årsberetningen blr lagt fram av Tone Camilla Lillestølen, og med et par små bemerkninger ble det godkjent.  Da lagets kasserer havnet på sykehus, ble ikke rgnskapet ferdig, og det må legges frem på et ekstraordinært årsmøte onsdag 08.05.13.

Valgkomitèen la så frem sin innstilling. De hadde ikke hatt så mange problemer, for alle som var på valg hadde sagt ja til gjenvalg. Det kom heller ikke frem noen benkeforslag, så de som skulle valges ble klappet inn en etter en.

Møtet ble avsluttet med bevertning og loddsalg. De flinke damene i kjøkkenkomitèen hadde smurt utrolig flotte “snitter”.

035040

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treff-teller
110457
Users Today : 17
This Month : 2298
This Year : 26749
Total Users : 93457
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg