Sarpsborg
Arkiv

Medlemskap i Norges Handikapforbund og tilsluttede landsforeninger er åpent for alle: funksjonshemmede, pårørende og andre interesserte.

.

Norges Handikapforbund (NHF) er en uavhengig interesseorganisasjon som arbeider for full likestilling og deltakelse for mennesker med funksjonsnedsettelser. Hovedmålgruppen er bevegelseshemmede.   Mennesker med funksjonsnedsettelser er over hele verden mer utsatt for vold enn andre, er fattigere, får mindre utdannelse, har vanskeligere for å få arbeid og for å finne egnet bolig.

.

Over en milliard mennesker har en funksjonshemning, i Norge er vi nesten en femtedel av befolkningen.

Funksjonshemmede møter mange hindringer og barrierer. De fysiske hindringene er mest kjent. Fordommer og diskriminering skapt av frykt og uvitenhet er ofte verre å oppleve.

.

Som medlem i Norges Handikapforbund er du en del av arbeidet vårt for likeverd og likestilling, universell utforming og full tilgjengelighet til varer og tjenester. Gjennom medlemskapet får du tilgang til aktivitet, kurs og mye aktuelt og nyttig informasjonsmateriell, blant annet medlemsbladene våre. Bli medlem og vær med på å gjøre NHF enda sterkere!

.

Du kan melde deg inn direkte på Norges Handikapforbunds hjemmeside ved å trykke her.

.

QR for innmelding.

.

Treff-teller
146418
Users Today : 69
This Month : 348
This Year : 29444
Total Users : 129418
AOF-kurs 2021
AOF-kurs 2021
NHFs lover
NHFs lover
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg
UU Sarpsborg
UU Sarpsborg